Zweerts Schoenen

logo-zweerts-1

Verzenden

Levertermijnen en kosten

  • Voor bestellingen onder de €50 rekenen wij €6,95 verzendkosten in NL
  • Voor bestellingen boven de €50 zijn verzendkosten gratis (alleen in NL)
  • Voor bestellingen buiten NL, maar binnen EU rekenen wij altijd €10.
  • Bestellingen buiten EU verzenden wij vanaf 13,-,  afhankelijk van land en gewicht van het pakket.

Wij zullen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlenen van diensten.

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres.

Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld), geldt een uiterste leveringstermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan heeft Zweerts Schoenen het recht om een vervangend artikel aan te bieden. Uiterlijk ten tijde van de levering wordt hiervan aan u melding gedaan. U mag dit artikel weigeren, de kosten voor retourzending komen in dat geval altijd voor ons.

Een bestelling die u voor 15.00 uur plaatst, wordt de volgende dag bij u geleverd, Indien u deze bestelling plaatst op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Voor de weekenden en feestdagen geldt doorgaans dat de levertijd 3 werkdagen bedraagd, dit tot een maximum van 10 werkdagen of anders indien schriftelijk met u overeen gekomen.

Voor verzending maken wij gebruik van Post.nl.

Sluiten ✕

Categorie

toon meer

Maat

toon meer

Merk

toon meer

Kleur

Zweerts Schoenen

Mis geen enkele aanbieding

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze acties.

Bekijk ons Privacy Policy

Shopping Bag