Zweerts Schoenen

logo-zweerts

Sinds 1932 een
begrip in
Oisterwijk

Zweerts Schoenen is al sinds 1932 een begrip in Oisterwijk en omgeving en nog steeds gevestigd aan de Kerkstraat nr. 1. In de loop der jaren is de nadruk steeds meer op mode gericht. Zweerts Schoenen is jong, dynamisch en vooral modisch met de link naar exclusiviteit.

Meer dan 70 merken in
onze collectie

In CAST en op internationale beurzen, waaronder Milaan, worden de laatste trends op modegebied ingekocht. Vernieuwend en eigentijds is onze collectie schoenen. We hebben er nu wat bijzondere merken aan toegevoegd. Naast de esthetiek hechten we veel waarde aan comfort en kwaliteit. Bij Zweerts Schoenen vind je alles! Van stoere sneakers en high heels voor vrouwen, tot klassieke herenschoenen en stoere stappers voor de mannen. Ook voor bijpassende accessoires zoals tassen, riemen, sjawls, sokken en nog veel meer kun je bij ons terecht. Volop keus en eerlijk en vakkundig advies voor iedereen die van schoenen houdt!

Sinds 1932 een begrip
in Oisterwijk

Zweerts Schoenen is al sinds 1932 een begrip in Oisterwijk en omgeving en nog steeds gevestigd aan de Kerkstraat nr. 1. In de loop der jaren is de nadruk steeds meer op mode gericht.

Een greep uit
onze merken

Wij (Bas en Nicole) zorgen er voor dat onze basismerken up-to-date blijven. Onze basiscollectie bestaat o.a. uit merken als Floris van Bommel, Gabor, Via Vai, Xsensible, Paul Green, Blackstone, Panama Jack, Waldlaufer.

Ieder seizoen nemen we alles onder de loep en wordt de collectie aangevuld met nieuwe hippe merken die de trend brengen van dit seizoen. Daar zijn wij trots op. Dit seizoen is onze collectie aangevuld met zowel nieuwe heren- als damesmerken. Voor de heren: Melik, Voile Blanche, Gaastra, N.Z.A. Sun68, Meindl en Ambitious.

Voor de dames: Scotch & Soda, Sun68, Meindl, Voile Blanche. Laat je verrassen!

Zweerts schoenen
Kerkstraat 1
5061 EG Oisterwijk
+31(0)13-5282172

info@zweerts-schoenen.nl

Sluiten ✕

Categorie

toon meer

Maat

toon meer

Merk

toon meer

Kleur

toon meer
Zweerts Schoenen

Mis geen enkele aanbieding

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze acties.

Bekijk ons Privacy Policy

Shopping Bag
Je shopping bag is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.