Zweerts Schoenen

logo-zweerts

Algemene voorwaarden

Naast de CBW-/Mitex-voorwaarden die u hier aantreft, zijn de volgende bepalingen op al onze aanbiedingen en transacties van toepassing.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle online bestellingen via https://zweerts.eu.

Identiteit van de ondernemer

Naam: Zweerts Schoenen Oisterwijk v.o.f.

Bezoek- en vestigingsadres: Kerkstraat 1

Postcode/Woonplaats: 5061 EG OISTERWIJK

Telefoonnummer: 013-52 82172

Bereikbaarheid:

Maandag 13.00 – 18.00

Dinsdag t/m donderdag: 09.30 – 18.00

Vrijdag: 09.30 – 18.00

Zaterdag: 09.30 – 17.00

emailadres: [email protected]

KVK-nr. 59482001

BTW-identificatienummer: NL 8535 15773 B01

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering.

Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet.

Wij behouden het recht voor tussentijdse wijzigingen in de aanbiedingen te doen

Kosten van aflevering

Wij leveren gratis de door u bestelde goederen af vanaf een bedrag van 50,- Euro. Bij een bestelling lager als 50,- Euro berekenen wij 6,95 Euro verzendkosten.

Bij bestellingen vanuit het buitenland zijn de verzendkosten voor u (de klant), afhankelijk uit welk land de bestelling is geplaatst.

Bestellingen buiten EU verzenden wij vanaf 13,-,  afhankelijk van land en gewicht van het pakket.

Wij maken gebruik van de diensten van Post.nl

Betalingswijze

Bestellingen binnen Nederland kunnen worden betaald via Ideal of creditcard. Voor verwerking van online betalingen maken wij gebruik van de diensten van Multisafepay.

Betalingswijze bestellingen buiten Nederland:

Bij bestellingen vanuit Belgie: Bancontact  of creditcard

Bestellingen vanuit Duitsland: Sofort Banking of creditcard

Levertermijnen en aflevering

Wij zullen de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlenen van diensten.

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres.

Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld), geldt een uiterste leveringstermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan heeft Zweerts Schoenen het recht om een vervangend artikel aan te bieden. Uiterlijk ten tijde van de levering wordt hiervan aan u melding gedaan. U mag dit artikel weigeren, de kosten voor retourzending komen in dat geval altijd voor ons.

Een bestelling die u voor 15.00 uur plaatst, wordt de volgende dag bij u geleverd, Indien u deze bestelling plaatst op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Voor de weekenden en feestdagen geldt doorgaans dat de levertijd 3 werkdagen bedraagd, dit tot een maximum van 10 werkdagen of anders indien schriftelijk met u overeen gekomen.

Voor verzending maken wij gebruik van Post.nl.

Zichttermijn en retournering

Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.

Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via het bijgevoegde retourformulier. Tevens moeten de producten in nieuwe en ongebruikte staat en in de originele verpakking met eventuele labels teruggestuurd worden. De kosten voor retourzending zijn voor kosten van de klant.

De online gekochte artikelen kunnen ook geretourneerd worden in de winkel (Kerkstraat 1 te Oisterwijk). U krijgt dan een tegoedbon ter waarde van het artikel (exclusief verzendkosten).

Sluiten ✕

Categorie

toon meer

Maat

toon meer

Merk

toon meer

Kleur

toon meer
Zweerts Schoenen

Mis geen enkele aanbieding

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze acties.

Bekijk ons Privacy Policy

Shopping Bag
Je shopping bag is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.