Zweerts Schoenen

logo-zweerts

Cycleur de Luxe Schoenen

Het Belgische bedrijf Cycleur de Luxe heeft de passie en het enthousiasme van de Belgische fietscultuur weten te weerspiegelen in zijn merk. Bij Zweerts Schoenen vind je een breed scala aan Cycleur de Luxe schoenen, variërend van lage sneakers en hoge sneakers tot meer formele opties zoals veterschoenen. Of je nu een fietsliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige schoenen, Cycleur de Luxe biedt een unieke blend van design, comfort en kwaliteit.

Gratis verzending
vanaf 50 euro

Voor 15.00 uur besteld,
morgen in huis

Cycleur de Luxe synoniem voor de Belgische fietscultuur.

Cycleur de Luxe is opgericht in België, een land dat een rijke traditie heeft in de wielersport. Het merk weerspiegelt de passie en het enthousiasme van de Belgische fietscultuur. De ontwerpen van Cycleur de Luxe zijn dan ook een combinatie van retro wielerelementen en eigentijdse stijlen. Dit resulteert in een look die zowel nostalgisch als modern is.

Duurzaam ondernemen niet alleen in België

Het Belgische merk Cycleur de Luxe heeft niet alleen in belgië naam gemaakt, maar het is inmiddels wereldwijd gekoesterd. Net als veel moderne merken hecht Cycleur de Luxe waarde aan duurzame productie en streeft het naar het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van hun producten. Ze moedigen bovendien mensen aan om zo vaak mogelijk de fiets te gebruiken, waardoor ze niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook vriendelijk voor onze planeet zijn.
Sluiten ✕

Categorie

Maat

toon meer

Merk

Kleur

toon meer
39Zweerts Schoenen

Mis geen enkele aanbieding

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze acties.

Bekijk ons Privacy Policy

Shopping Bag
Je shopping bag is leeg

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.